Cenik

posodobljeno: 22.1.2010

Cena bivanja v našem centru se lahko določa na dva načina (glede na način oskrbe). Kakšen način vam ustreza lahko določite sami. Z najemom podpreš delovanje kransjkih taborniških rodov.

  1. Osnovna cena (brez DDV) za polni penzion znaša 18 EUR/dan. Polni penzion vsebuje štiri obroke - zajtrk, kosilo, malica in večerja, ki ga pripravi naše osebje.
  2. Najem taborniškega centra brez naše oskrbe znaša 10 EUR/dan (brez DDV). V to ceno je vključena najemnina centra, za prehrano pa poskrbite sami.
  3. Najem taborniškega centra (za manj kot 20 oseb) brez naše oskrbe znaša 240 EUR/dan (brez DDV). V to ceno je vključena najemnina centra, za prehrano pa poskrbite sami.
  4. Čiščenje doma znaša 350 EUR (brez DDV).

Lahko vam ponudimo naš program z celotno izvedbo (vi pa sodelujete kot spremljevalci). Program lahko sestavite tudi sami in ga izvajate sami ali pa z našo pomočjo. Mi lahko vključimo naše aktivne taborniške vodnike in inštruktorje, ki vam bodo pomagali pri izvedbi programa (zagotovo ste slišali, kako zanimivi so večeri ob ognju in kitari, kako naporna in nepozabna je lahko orientacija v naravi). V centru je na volju tudi športna oprema za pustolovščine po bližnji okolici.

Zasedenost doma

Za več informacij in rezervacije pokličite Danijela Kodriča na telefonsko številko 031/827-588.